Telineet ja sääsuojat

Eupart toteuttaa ammattitaidolla vankat ja työturvalliset telineasennukset paitsi omiin työkohteisiinsa, myös asiakkaiden omiin kohteisiin.

Käytössämme on 50 000 m2 telinemateriaalia sekä useita henkilönostimia. Tilaamalla meiltä sekä telineet että telineiltä tehtävät eristystyöt säästät aikaa ja rahaa. Molemmat palvelut hoituvat yhdellä puhelinsoitolla.

Telineasennuksessa päähuomio on työturvallisuudessa. Tavoitteenamme on olla Suomen teollisuuden turvallisin telinetoimittaja. Se ei ole vähäinen tavoite ja sen eteen tehdään töitä päivittäin. Olemme kiinnittäneet suurta huomiota asentajien osaamiseen, asenteeseen sekä ammattiylpeyteen.

Nettipohjaisen telinesovelluksemme avulla varmistamme aukottomasti telineiden viikkotarkastukset joka työmaalla. Asiakkaalle voidaan luoda tunnukset järjestelmään. Asiakas pystyy tekemään telinetilaukset, vastaanottotarkastukset ja purkumääräykset telineille sovelluksen avulla. Asiakas saa myös raportteja oman alueensa telineistä.

Sääsuojillamme voidaan varmistaa yhtäjaksoinen ja terveellinen rakentaminen säätilojen vaihtelusta huolimatta. Käytössämme on sääsuojaa yhteensä n. 4000 m². Sääsuojat voidaan muokata täysin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ajankohtaista

Euran kasvatti Sevänen kummipelaajaksi!

Toivotetaas tervetulleeksi uusi kummipelaajamme, tuore Suomen mestari ja oman kylän kasvatti Roni Sevänen. Roni vaihtoi paidan värin punaiseen ja liittyi samalla Eupartin voittajajengiin.

Ronin mietteitä tullaan kuulemaan Eupartinkin somekanavilla muutamaan otteeseen kauden aikana. Pysykää kuulolla!

Tässä linkki Ässien uutiseen: https://assat.com/fi-fi/article/uutiset/roni-sevanen-jykevoittaa-assien-puolustusta/5333/

Haemme palvelukseemme työnjohtajaa teollisuuden eristystyömaille

Työtehtäviisi kuuluu isojen ja pienien työmaiden suunnittelu, johtaminen, raportointi ja valvonta yhdessä yritysjohdon kanssa.

Meille ensiarvoisen tärkeää on positiivinen suhtautuminen työturvallisuuden alati muuttuviin vaatimuksiin. Työskentelet itse turvallisesti ja vaadit sitä myös muilta.

Lue lisää

Laskutusosoitteemme muuttuvat 1.6.2020

Laskutusosoitteemme muuttuvat ja ovat seuraavat 1.6.2020 alkaen:

Eupart Oy
OVT-tunnus 003722338651
Operaattori Maventa (välittäjätunnus 003721291126)
pankkiverkosta lähetettäessä DABAFIHH

Vanhalla osoitteella lähetetyt laskut eivät tule enää perille 5.6.2020 jälkeen.

Paperiset ostolaskut osoitteella:

Lue lisää