TEOLLISUUDEN TELINEET JA SÄÄSUOJAT

Eupart toteuttaa ammattitaidolla vankat ja työturvalliset telineasennukset paitsi omiin työkohteisiinsa, myös asiakkaiden omiin kohteisiin.

ASENTEELLA, MUTTA TURVALLISESTI

Käytössämme on 50 000 m² telinemateriaalia sekä useita henkilönostimia.

Tilaamalla meiltä sekä telineet että telineiltä tehtävät eristystyöt säästät aikaa ja rahaa. Molemmat palvelut hoituvat yhdellä puhelinsoitolla. Telineasennuksessa päähuomio on työturvallisuudessa.

Tavoitteenamme on olla Suomen teollisuuden turvallisin telinetoimittaja. Se ei ole vähäinen tavoite ja sen eteen tehdään töitä päivittäin. Olemme kiinnittäneet suurta huomiota asentajien osaamiseen, asenteeseen sekä ammattiylpeyteen.

Nettipohjaisen telinesovelluksemme avulla varmistamme aukottomasti telineiden viikkotarkastukset joka työmaalla. Asiakkaalle voidaan luoda tunnukset järjestelmään. Asiakas pystyy tekemään telinetilaukset, vastaanottotarkastukset ja purkumääräykset telineille sovelluksen avulla. Asiakas saa myös raportteja oman alueensa telineistä.

Sääsuojillamme voidaan varmistaa yhtäjaksoinen ja terveellinen rakentaminen säätilojen vaihtelusta huolimatta. Käytössämme on sääsuojaa yhteensä n. 4000 m². Sääsuojat voidaan muokata täysin asiakkaan tarpeiden mukaan.

TELINEET JA SÄÄSUOJAT

ERISTÄMME TEOLLISUUDEN ILMASTOTAVOITTEITA

Päätoimialaamme ovat teollisuuden eristys- ja telinetyöt.

Työn laatu ja toimitusvarmuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Meille paras asiakas on uudelleen tilaava asiakas.