Eristäm­me teollisu­uden kasvua

Haluamme olla luotettava ja asiantunteva kumppani asiakkaillemme. Työn laatu, toimitusvarmuus ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Eupart Oy:n päätoimialana ovat teollisuuden eristys- ja telinetyöt. Tavoitteenamme on olla aina asiakkaan luottamuksen arvoinen. Työn laatu ja toimitusvarmuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Sekä Kiukaisten että Rauman varastot on mitoitettu lähiseudun kunnossapidon tarpeisiin. Varastosta löytyy laaja valikoima erilaisia eristys- ja peltimateriaaleja. Eristysmateriaaleja ja peltiesivalmisteita myydään tilauksesta myös ilman asennuspalvelua.

Vuonna 1990 perustetun perheyrityksen arvoihin kuuluu joustava ja asiakaslähtöinen toiminta. Asiakasta pyritään palvelemaan nopeasti ja tehokkaasti.

Lupauksiemme takuuna meillä on DNV GL:n myöntämät sertifikaatit:

• ISO 9001:2015 Laadunhallintajärjestelmä
• ISO 14001:2015 Ympäristönhallintajärjestelmä
• ISO 45001:2018 Työterveys- ja työturvallisuusjohtamisjärjestelmä

KOHDENNETTUA ERITYISOSAAMISTA

Esivalmisteet kaikille työmaillemme tehdään Kiukaisten esivalmistusverstaalla, jonka nykyaikainen konekanta takaa nykypäivän haasteisiin vastaavat lopputuotteet. Käytössämme on kaksi täydellistä esivalmistuslinjaa, joiden avulla varmistamme nopeat ja luotettavat esivalmistetoimitukset ympäri Suomea oleville työmaillemme.

Rauman toimipisteemme vastaa Rauman alueen eristysurakoista ja -kunnossapidosta. Raumalla sijaitsee myös uusittu esivalmistusverstaamme, materiaalivarasto sekä telinevarikko.

Perinteisen eristystyön lisäksi Rauman toimipisteemme henkilöstö on paneutunut myös rautarakennetöiden sekä rakennuspeltitöiden vaativiin toteutuksiin.

PERHEYRITYKSEN ARVOT

Eupart Oy on vuonna 1990 perustettu perheyritys, joka toimii myös kansainvälisesti.

Haluamme olla luotettava ja asiantunteva kumppani asiakkaillemme. Tavoitteenamme on olla aina asiakkaan luottamuksen arvoinen. Työn laatu, toimitusvarmuus ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Meille tärkein on uudelleen tilaava, pitkäaikainen asiakas. Palvelemme asiakkaita joustavasti ja henkilökohtaisesti. Se mitä luvataan, se pidetään.

TYÖTURVALLISUUS

Eupart panostaa työturvallisuuteen alan vaatimalla huolellisuudella ja huolehtii työntekijöidensä ja alihankkijoidensa riittävästä perehdytyksestä ja turvallisuudesta kaikilla työmailla.

Vaaratilanteet, tapaturmat ja huolenaiheet tilastoidaan ja analysoidaan kuukausittain. Työntekijöillemme tarjotaan aina asiakkaan ja lain vaatimat suojalaitteet sekä -varusteet.

Pysymme jatkuvasti ajan hermolla työturvallisuuden uusimmista tuulista. Teollisuuden vaativat asiakkaat pitävät myös meidät hereillä työturvallisuusasioista.

Kaikilla työntekijöillämme ja alihankkijoillamme on voimassa oleva työturvallisuuskortti, valttikortti sekä tarvittavat muut pätevyydet.

REKRYTOINTI

Eupart Oy on Euran Kiukaisissa sijaitseva teollisuuden yritys, jonka päätoimialana ovat teollisuuden eristys- ja telinetyöt. Tavoitteenamme on olla aina asiakkaan luottamuksen arvoinen. Työn laatu, työturvallisuus ja toimitusvarmuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. 30-vuotiaan perheyrityksen arvoihin kuuluu joustava ja asiakaslähtöinen toiminta. Asiakasta pyritään palvelemaan nopeasti ja tehokkaasti.

Vahvistamme jatkuvasti organisaatiotamme ja tarvitsemme palvelukseemme ammattitaitoista ja kokenutta osaajaa.